Geen account?

Wil je alle content van mijn blog zien? Log dan in of als je nog geen account hebt dan kan je hier een aanmaken

Hoogdesign stage 2.0 - Week 3

Week nummer 3, een interessante week want het was de bedoeling om de vernieuwde website van Hoogdesign te lanceren. Helaas is dit niet helemaal gelukt in de twee dagen dat ik op kantoor zat. Waarom? Dat lees je later.

De week begon met eigenlijk gelijk met Hoogdesign.nl, ik moest de allerlaatste punten aanpassen en verbeteren. Daarnaast moest ik de site vullen met alle content van de vorige website. Dit is woensdag bijna allemaal gelukt dus het plan was om vandaag (donderdag) live te gaan. Maar zoals je al weet is dit niet gelukt. De testlocatie moet eerst nog goed samen met Fabian gecontroleerd worden voordat ik het live kan zetten. Helaas had Fabian andere taken die hij moest doen dus zijn we hier niet aan toe gekomen.

 

Naast de hele tijd werken aan Hoogdesign.nl heb ik ook nog vandaag gewerkt aan de hdkennisbank. Vorige week heb ik gekeken hoe en wat en wat de functionaliteiten erin zitten. Vandaag heb ik een klein plan gemaakt in mijn hoofd voor welke technieken ik graag wil gebruiken. Als ik binnenkort meer tijd heb ga ik dit rustig uittypen zodat als ik het niet kan maken iemand anders het wel kan doen. De kans is namelijk groot dat ik het zelf niet kan maken omdat de stageperiode kort is en ik maar 2 dagen per week op kantoor ben.

Toch heb ik dus gekeken naar technieken en ik ben tot de conclusie gekomen dat een combinatie van Laravel (Backend met API) en ReactJS (frontend) het beste is. Dit komt omdat ik persoonlijk met beide technieken bekend ben en de technieken zijn modern en wordt veel gebruikt.

 

Dit waren eigenlijk wel de 2 dagen van week 3, op naar volgende week!